MRahmad 86 مدیر سایت گزارش دادن ارسال شده در شهریور 30، 2021 نحوه ذخیره کاراکترهای ایموجی در Mysql درود خدمت تمامی همراهان کمیاب اسکریپت، بنده مدت ها مشکل ذخیره ایموجی ها رو در پایگاه داده mysql داشتم، تمامی آموزش های سطح نت رو هم تست می کردم اما جوابی نمی گرفتم (آموزش ها به صورت دقیق توضیح ندادند به همین منظور خروجی نمی گرفتم) تا اینکه خودم مشکل رو تونستم برطرف کنم. قطعاً اگه سرویس وبلاگدهی، یا یک سرویس اشتراکی داشته باشید یا بخواید خدمات ایموجی رو به کاربرانتون ارائه بدید، نیاز به چند مدل ایموجی دارید، بعضی از ایموجی ها به صورت تصویر هستند که با تگ img توی html می تونید اون رو ذخیره یا فراخوانی کنید، اما بعضی از ایموجی ها مانند () به صورت متنی هستند، حالا ما وقتی این متن رو توی پایگاه داده ذخیره می کنیم بعد از ذخیره شدن متوجه میشیم که تعدادی علامت سوال توی پایگاه داده ذخیره شده و ایموجی به صورت صحیح نشون داده نمی شه ! راه حل : 1 - ابتدا در phpMyadmin دیتابیس خود را انتخاب کنید و به قسمت Operations بروید. سپس در قسمت Table options گزینه Collation را برابر utf8mb4_unicode_ci بگذارید. 2- خب تا اینجا کاراکترهای ایموجی در دیتابیس شما به درستی ذخیره می شوند. حالا برای نمایش صحیح کاراکترها در php نیز ، در دستور اتصال به دیتابیس خود ، charset را برابر utf8mb4 قرار دهید. (این دستور مربوط به mysqli هست <?php $db = new mysqli($server, $user, $password, $database_name); $db->set_charset('utf8mb4'); ?> خط اول که اتصال mysqli هست، خط دوم تعیین کننده کاراکتر ها هست، خب برای pdo بعد از اتصال خط دوم رو به صورت زیر تغییر میدیم $db->exec("SET NAMES utf8mb4"); با انجام مراحل بالا از این پس کاراکترهای ایموجی در دیتابیس شما به درستی ذخیره می شوند. توجه داشته باشید، بسیاری از برنامه نویس ها برای نمایش صحیح متون فارسی کاراکتر های خودشون رو روی utf8 قرار می دهند، برای اینکه ایموجی ها به صورت صحیح نشون داده بشن، شما باید توی برنامتون تکد کد بالای رو بجای utf8 جایگزین کنید. مثال در pdo (utf8) : $db->exec("SET NAMES utf8"); که باید به کد زیر تغییر پیدا کنه : $db->exec("SET NAMES utf8mb4"); این مقاله تماماً توسط کمیاب اسکریپت تهیه شده، لطفاً در صورت بازنشر لینک منبع رو فراموش نکنید... دوستدار همیشگی شما، تیم تحریریه کمیاب اسکریپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر